Dziś w Zespole Szkół im. Tadeusza Kościuszki w Wysokiej odbył się Pokaz Mistrzów Kuchni. Gościem specjalnym pokazu był szef kuchni - Grzegorz Olejarka.
Hasłem przewodnim imprezy była "Wiosna w cukiernictwie i kulinariach". Można było zobaczyć rzeźbę z czekolady, desery oraz dania sezonowe.
Grzegorz Olejarka pochodzi z Albigowej, a znany jest na całym świecie. Pracował u Gordona Ramsaya, jednego z najlepszych szefów kuchni i prowadzącego program "Hell's Kitchen" (Piekielna kuchnia). Szkolił uczestników drugiej edycji programu MasterChef. Zdobył gwiazdkę Michelin - najwyższe odznaczenie w świecie restauratorów.
CK GŁ/Red
REKLAMA
Oceń:
2 głosy
"Wiosna w cukiernictwie i kulinariach", 3.0000 out of 5 based on 2 ratings
Zgodnie z ustawą o świadczeniu usług droga elektroniczna art 14 i 15 (Podmiot, który świadczy usługi określone w art. 12-14, nie jest obowiązany do sprawdzania przekazywanych, przechowywanych lub udostępnianych przez niego danych) wydawca portalu lancut.gada.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Przy komentarzu niezarejestrowanego użytkownika będzie widoczny jego ZAKODOWANY adres IP. Zaloguj/Zarejestruj się.